2016 Het geluid van de zwetende Chinezen

“Het geluid van zwetende Chinezen”

Met deze productie kiest De Filosoof van Haaghem opnieuw voor een komedie, maar ditmaal wordt de inspiratie gehaald in de verre Oosterse mysterieuze wereld, waarin niets is wat het lijkt. De acteurs proberen deze uitdaging met alle mogelijke en onmogelijke middelen tot een goed einde te brengen. Onder leiding van regisseur Karin De Lil die het werk uitvoerig heeft bewerkt, moeten zij zich meer dan ooit volledig inleven in hun ongewone rol en hun personage op een enthousiaste manier aan jullie voorstellen.

De Filosoof van Haaghem neemt jullie mee op een lange tocht naar verre afgelegen bossen, vol verborgen dramatische taferelen, vol verassende wendingen vooral, waar personages steeds opnieuw op zoek gaan naar hun eigen  persoonlijkheid en waar men telkens weer de juiste oplossingen moet vinden.

Toch willen we jullie geruststellen : drama in Oudegem kan uiteraard niet zonder de nodige humor, zonder acteurs en actrices die zichzelf soms voorbijlopen, stuntelige personages die elkaar moeten helpen maar toch ook tegenwerken. Het wordt een voorstelling vol grappige toestanden waar de acteurs en actrices op een intense manier naar toegewerkt hebben.

Hopelijk kunnen jullie met evenveel intensiteit genieten van hun  prestaties in “Het geluid van zwetende Chinezen”.